Background Image

Investeren in Durbuy, internationale charmestad

Dankzij de unieke ligging op amper een steenworp van het oude stadscentrum is dit een zorgeloze investering.

Residentie Armonía is een unieke opportuniteit voor wie op zoek is naar exclusief vastgoed. De locatie is absoluut uniek, volledig in het groen en toch dichtbij het centrum van Durbuy. Of u nu meteen in uw appartement wil gaan wonen of het nog eerst enkele jaren wenst te verhuren, ongeacht, u wint altijd.

Durbuy, internationale charmestad

Durbuy ligt in Belgisch Luxemburg, in het hart van de Ardennen in België. Zijn ronde vorm verklapt dat de rivier er  ooit volledig omheen stroomde. Oorspronkelijk was Durbuy een eilandje, goed beschermd door het water, het kasteel en de stadsmuur die 550 meter lang en meer dan 6 meter hoog was.

Durbuy heeft een stevige reputatie wat betreft gastronomische restaurants en brasseries. Chef-koks toveren met hedendaagse en traditionele gerechten, voortdurend op zoek naar een juiste balans tussen lokale en seizoensgebonden producten, hier en daar exotisch getint.

Gastronomie in Durbuy

In Durbuy is er op het gebied van activiteiten van alles te doen: u kunt er mountainbiken, fietsen, golfen of een wandeling maken door de prachtige regio die zich uitstrekt over 15.575 ha waarvan 180 ha natuurgebied zijn. 32 % van de gemeente Durbuy bestaat uit bossen en 42 % is landbouwgebied. Het territorium bevat 18 archeologische sites, 23 geklasseerde sites en monumenten en 29 prachtige natuurgebieden.

Naast de Gold de Durbuy is er ook de Five Nations Golfclub, waarvan gezegd wordt dat ze technisch de meest veeleisende golfbaan van België is. Kortom houdt u van rust, sport, natuur, gastronomie of kortom quality time met uw gezin? Het veelzijdige Durbuy biedt het allemaal.

© Foto's & teksten luxembourg-belge.be