Elements Projects maakt het verschil.

Elements Projects werd in 2018 opgericht door Bertrand Grooten en Evi Meylaerts.

Bertrand Grooten, geboren en getogen in Hotton, volgde in 2012 zijn vader op, aannemer sinds 1984. Van jongsaf heeft hij een voorliefde voor de bouw. Grondwerken, aanleg van terrassen, woning- en industriebouw, bouwbedrijf Grooten Bertrand en Pavage Grooten realiseerden reeds verschillende mooie projecten in en om Durbuy.

Evi Meylaerts werd geboren als Antwerpse, maar deed haar ervaring als vastgoedmakelaar op aan de kust, nl. te Oostduinkerke. Als erkend vastgoedmakelaar baat ze beheerkantoor « Syndix aan zee » uit en runt ze haar vakantievilla « Villa Paradis ». Dit is tevens een renovatie van een unieke, originele kustvilla uit de jaren ’50 die zij volledig zelf realiseerde.

Haar gevoel voor smaak, originaliteit en luxe, gecombineerd met de nuchtere en ervaren techniciteit van Bertrand vormen een mooie harmonie waaruit Elements Projects is ontstaan.

Beide zaakvoerders delen een passie voor natuur, evenwicht, degelijkheid en schoonheid. Hun versie van de vier basiselementen die ze willen overbrengen aan hun potentiële klanten.

Bij Elements Projects heeft de klant de nodige inspraak om samen, binnen ieders mogelijkheden te komen tot een pareltje waar u zich als eigenaar helemaal thuis voelt.

In harmonie met de natuur, in harmonie met zichzelf.